Bij Zinzino heeft u keuze uit drie testen:

  • BalanceTest, een test voor het analyseren van de vetzuren in het bloed. Hier wordt de verhouding van de Omega 3 en Omega 6 getest in het bloed
  • Vitamin D Test, hierbij wordt het gehalte vitamine D getest
  • HbA1c Test, een bloedsuikerspiegel test.

 

Alle drie zijn dit kits waarmee u zelf de test afneemt.

De Zinzino Test is een eenvoudige zelftest voor het analyseren van het bloed. Op een uit de vingertop verkregen druppel bloed wordt de Gedroogde Bloeddruppel- (Dried Blood Spot, DBS) techniek toegepast. Van deze DBS techniek is, wanneer deze geanalyseerd moet worden, wetenschappelijk bewezen dat het net zo nauwkeurig is als een bloedmonster in het ziekenhuis.

De test zelf is snel gebeurd, het enige wat nodig is zijn enkele druppels bloed uit de vingertop. Dit bloed druppelt u op de aangegeven plek op een Whatman®-filterpapier.

Als het laboratorium de resultaten klaar heeft, kunt u aan de hand van een unieke code inloggen en de resultaten bekijken. U heeft dus de regie zelf in handen. De resultaten zijn alleen aan de hand van de aan u gegeven code te bekijken.
De resultaten worden samengevat in gemakkelijk te begrijpen afbeeldingen en daarbij ook met teksten uitgelegd.  

Karin kan uw resultaten alleen zien als u daar toegang toe verleend. Karin is er voorstander van om de resultaten samen met u te bekijken.

De verdere verwerking kost wat langer. Het Whatman®-filterpapier wordt in een speciale zak in de bijbehorende envelop gedaan. Deze envelop stuurt u op naar het laboratorium voor analyse.

Aan de hand van de resultaten van de door u aangevraagde test, krijgt u advies over de Zinzino producten die u kunnen helpen.

In overleg met Karin kunt u de producten bij haar bestellen of u laten registreren.