Karin gebruikt graag de verzorgingsproducten van Young Living®. Deze bevatten alleen natuurlijke stoffen en zijn zacht voor de huid.

 

Vooral de cosmetica vind Karin erg prettig in gebruik en haar gezicht is er erg blij mee. Buiten de eerder genoemde natuurlijke stoffen, geeft deze cosmetica ook een natuurlijke uitstraling en hij voelt niet plakkerig aan.

Tegenwoordig wil men dat je op verschillende locaties, voor je binnen gaat, je handen desinfecteert. Daar gebruikt Karin de Thieves Waterless Hand Purifier van Young Livin® voor.

De Young Living® collectie bevat ook een aantal “Roll-Ons”. Dit zijn flesjes van 10 ml waarin een basisolie met etherische oliën is gemengd. Deze flesjes, die uitgerust zijn met een AromaGlide Roller, zijn dus direct klaar voor gebruik op de huid.

Zo gebruikt Karin voor haar spieren de Deep Relief Roll-On.

 

Als ze gespannen is kan ze kiezen:
• Stress Away Roll-On, deze heeft ook haar vriend een keer gebruikt vanwege hoge spanning. Hij werd gelijk rustiger en voelde zich weer zijn eigen vrolijke ik.
• Valor Roll-On
• Tranquil Roll-On
• Peace & Calming Roll-On.
De geuren van deze rollers vind Karin ook heerlijk waardoor ze ze ook wel eens zomaar op doet, gewoon als lekker geurtje. Tevens voelt ze dat ze de dag rustiger doorkomt en minder gestresst is.

 

De Breathe Again Roll-On is ideaal als Karin wat verkouden is en het geeft haar meer lucht. Naast de Breathe Again Roll-On is Thieves Vapour Rub fijn om op de borst te smeren voor het slapen gaan om zo een verkoudheid op te doen lossen.

Verder zijn er diverse "Singles" en "Melanges" die voor diverse doelen gebruikt worden.

Mocht u meer willen weten over de Young Living® producten, Karin verteld er graag meer over.

Karin is onafhankelijk distributeur van Young Living® met nummer: 14995832