De NES Health scan bestaat uit 4 stappen;
• een scan
• een behandeling met een MiHealth apparaat
• gebruik van druppels, ook wel Infoceuticals genoemd

• gebruik van NEStrition supplementen.

Stap 1: de scan
Met de NES Health scan wordt een primaire meting gedaan. Deze scan wordt gebruikt om vast te stellen hoe efficiënt elk onderdeel van het lichaam is. Zodra de scan is voltooid, geeft de software een grafische weergave van alle gevonden waardes en aanbevelingen voor verbeteringen.

Stap 2: een behandeling met een MiHealth apparaat
Het MiHealth behandelapparaat is een krachtig, niet invasief, medisch gecertificeerd apparaat(ISO 13485). Dit apparaat maakt gebruik van de voordelen van pulserende electro-magnetische veldtherapie (PEMF) en bio-electrische stimulatie.
De MiHealth communiceert met het lichaam door zwakke elektrische signalen te verzenden en "te luisteren" naar de reactie van het lichaam. Door deze behandeling komt het lichaam weer meer in balans.

Stap 3: Infoceuticals
Infoceuticals, het nemen van druppels waarmee het lichaam wordt geholpen met het opruimen en afvoeren van chemische- en toxische stoffen.

Stap 4: gebruik van NEStrition supplementen

Zorgvuldig gebalanceerde voedingssupplementen, verrijkt met bio-informatie en een unieke absorptieformule om het lichaam te helpen structureel te herstellen.

Na bovenstaande 2 stappen kunt u verder met het aanschaffen van de producten van de volgende 2 stappen. Karin zal hierin ook advies geven.